Dansk    Svenska

Uddannelsen
Betaling
Jobmuligheder

Din økonomi

Bestil bøger

Tilmelding

Behandling

Om Cidesco


On-line booking

Nyheder/jobs

Kurser

Links

Kontakt os

Elevområdet
 
 

Eksamen

Der afholdes skriftlig eksamen i uddannelsens hovedfag. Derudover afholdes praktisk eksamen i alle klassiske/praktiske discipliner. De anvendte karaktersystemer for uddannelsen er 100 skalaen og 7 trins skalaen. Den skriftlige prøve består af 100 spørgsmål, som går på tværs af alle fagene. Det er multiple choice questions, MCQ. For at bestå CIDESCO eksamen skal man opnå et gennemsnit på henholdsvis 70/02 i de eksaminerede fag og discipliner.

Til den praktiske prøve skal du udføre alle de klassiske kosmetologiske discipliner: Hårfjerning med voks, kropsmassage, kropsanalyse, kropsbehandling, speciale/årsopgave, hudanalyse, ansigts behandling, farvning af bryn og vipper, makeup, manicure.

Udover eksamenskarakterer gives der en årskarakter i alle fag på grundlag af termins prøver og den enkeltes indsats gennem undervisningsforløbet.

Efter de 6 måneders praktik afsluttes hele uddannelsesforløbet med en afsluttende skriftlig eksamen med udgangspunkt i klinikdrift.


     

Undervisningsfag

Behandling

Skoleforløb

Undervisning
Der undervises i hudpleje, her-under praktiske/teoretiske fag og discipliner, Ansigtsbehandlinger, kropsbehandling og teoretiske fag. Det er muligt at booke tid til behandling på Kosmetologskolen direkte her fra hjemmesiden. Formålet med skoleforløbet er, at give vore elever de bedste faglige forudsætninger
CIDESCO
T:+45 3313 2662
Nørre Søgade 49
1370 København K
info@kosmetologskolen.dk
Læs mere
Læs mere
Læs mere