Behandlinger

Vi glæder os til at forkæle dig.

Vores behandlinger er både til mænd og kvinder. Behandlingerne udføres af vores kompetente elever, og vi anvender kun produkter af høj kvalitet fra både Elemis, Priori og bareMinerals.

Har du ikke allerede booket tid, kan du gøre det via linket længere nede på siden.

Book elevbehandling

Du kan booke tid til behandling på Kosmetologskolen direkte her fra hjemmesiden. Der kan betales med Dankort og MobilPay.

NB! Varigheden af behandlingerne kan variere afhængig af, hvor langt eleverne er i uddannelsesforløbet. Vi anbefaler, at man lader sine værdigenstande blive hjemme, da vi ikke har mulighed for at opbevarer dem aflåst.
Prislisten på elevbehandlingerne

Elevbehandlingerne

Ved manicure og fodbehandling SKAL evt. lak ( inkl. Shellac ) fjernes før du kommer til behandlingen.

På Kosmetologskolen tilbyder vi en bred vifte af behandlinger.
Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever.

Skal du have farvet bryn eller vipper, skal du 48 timer før en behandling, komme forbi skolen til en farvetest – så vi sikre at du ikke udvikler allergisk reaktion i forbindelse med behandlingen. Dette for din sikkerhed.

Behandlingerne foregår i tidsrummet mandag til fredag mellem 8.30-15.30 på vores elevklinik i Nørre Søgade 49, 1370 København .
Book tid via vores online booking, eller via linket nedenfor. Det er nemt, enkelt og fleksibelt for dig – alternativt kan vi kontaktes på tlf. 33 13 26 62 – vær dog obs på, at vi grundet undervisning ikke er på telefonen alle dage.

Book online

Kontraindikationer

Bemærk, at skulle vi opleve kontraindikationer, så forbeholder vi os retten til at afbryde behandlingen.

Afbookning

Af respekt for eleverne og deres uddannelse, beder vi jer om, at aflyse jeres tid så hurtig som muligt, eller senest 48 timer før, hvis i skulle blive forhindret i at møde op. Hvis man udebliver fra en behandling, debiteres 50% af behandlingspris.

Afbookning sker vi telefon 33 13 26 62 eller via onlinebokningssystemet eller via dit link du modtog da du bekræftede din tid.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – Behandling af personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (2016/679 / EF)

Når du deler dine personlige oplysninger med Kosmetologskolen, gør du det for at købe et produkt eller en tjeneste fra os. Du har ret til at vide, hvordan vi håndterer dine oplysninger.Kosmetologskolen – Nørre Søgade 49 –1370 KBH cvr 15617799. Behandling af personoplysninger – oplysninger i henhold til databeskyttelsesforordningen (2016/679 / EF) Data Kosmetolgoskoeln er ansvarlig for personoplysningerne vi modtager i forbindelse med tjenester eller på anden måde behandles, når vi forbereder eller administrerer tjenester. Du er ikke forpligtet til at give os de ønskede personlige data, men uden dette kan vi ikke udføre arbejde for dig, da vi muligvis ikke kan sikre resultatet af en behandling. Når du giver os din e-mail-adresse, bruger vi den til at sende dig information via nyhedsbrev. Sikkerhed Vi behandler oplysningerne for at udføre og administrere tjenesten, for at beskytte dine interesser og, hvor det er relevant, til regnskabs- og faktureringsformål. Disse oplysninger behandles på baggrund af, at oplysningerne er nødvendige for at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til aftalen, og hvor det er relevant, at vi har fået samtykke fra dig til at behandle oplysningerne. Oplysningerne kan også bruges til forretnings- og metodeudvikling, markedsanalyse, statistik og risikostyring. De oplysninger, der behandles med det formål at udvikle og analysere virksomheden, behandles på baggrund af vores legitime interesse i at udvikle virksomheden og kommunikere med vores kontakter. Vi videregiver ikke personlige oplysninger til tredjeparter. Opbevaringsperiode Personoplysningerne opbevares i en periode på højst tre år fra datoen for sagens afvikling eller den længere periode, der kræves af sagens art. Oplysninger, der behandles med det formål at udvikle, analysere og markedsføre Kosmetologskolens aktiviteter, gemmes i en periode på to år efter den sidste kontakt. Du kan altid afmelde vores nyhedsbreve via det afmeldingslink, der er inkluderet i hver mailing fra Kosmetologskolen.

Alle behandlinger udføres af vores studerende, under kyndig vejledning af skolens lærere. Behandlingerne i menuen bliver tilgængelige, når de studerende arbejder sig igennem pensum