Bestil bøger

Her kan du se hvilke bøger der bruges i undervisningen. Bøgerne er inkluderet i uddannelsesafgiften og derfor behøver de studerende altså IKKE at købe bøgerne inden kursusstart. Klik på en af bøgerne for at gå til bestillingssiden. Alle priser er inkl. moms og ekskl. porto og ekspeditionsgebyr.
Anatomi og fysiologi I (Redigeret udgave)

Bogen henvender sig primært til kosmetologstuderende, men vil også kunne bruges af studerende indenfor en række faggrupper som for eksempel, akupunktører, forterapeuter, ergoterapeuter, massører, afspændingspædagoger, social- og sundhedsassistenter samt lærerer.
Pris 375,00 kr.


Anatomi og fysiologi II
 (Redigeret udgave)Bogen henvender sig primært til kosmetologstuderende, men vil også kunne bruges af studerende indenfor en række faggrupper som for eksempel, akupunktører, forterapeuter, ergoterapeuter, massører, afspændingspædagoger, social- og sundhedsassistenter samt lærerer.
Pris 375,00 kr.

Apparater
Bogen omhandler apparater til varmeterapi, spraybehandling, lamper, børstebehandling, højfrekvens, ionos, lymfedrænage, mekanisk massage, muskelstimulation samt diverse.
Pris 175,00 kr.
Fysik

Fysik er læren om mekanik, varmelære, elektricitet og magnatisme, lyd og lys.
Bogen er bygget op med et kapitel om bølger (lys- og lydbølger), et kapitel em elektricitet og et om varmelære.
Pris 175,00 kr.

Hudpleje I

Bogen har til formål at give et dybdegående kendskab til de hudtyper, man gennem arbejdet som kosmetolog vil støde på. En kosmetolog skal kunne bedømme hudtyper, behandle huden og give råd og vejledning til kunden.
Pris 200,00 kr.

Hudpleje II

Bogen har til formål at give et dybdegående kendskab til de hudtyper, man gennem arbejdet som kosmetolog vil støde på. En kosmetolog skal kunne bedømme hudtyper, behandle huden og give råd og vejledning til kunden.
Pris 200,00 kr.

Hårfjerning

Hos mennesket har hår mistet sin betydning som isoleringsmateriale. Hår har derimod en vigtig funktion som sanseorgan, hvor tryk- og berøringsfornemmelse udløses, lige som det har en vis kosmetisk betydning.

Pris 175,00 kr.

Kemi

Når en kosmetolog skal vælge produkter til behandlingen, bør der indgå overvejelser om produkternes egenskaber og sammensætning. Forudsætningen for disse overvejelser og vurderinger er, at kosmetologen er i stand til at forstå produkternes indholdsdeklaration samt have kendskab til ingrediensernes virkning.
Pris 175,00 kr.

Kropsbehandling

Et menneske er opbygget af ca. 200 knogler og 600 muskler. Knogler, og dermed skelettet, og muskler sørger for at mennesket kan bevæge sig og holde sig oprejst.
Det er vigtigt for en kosmetolog at opnå kendskab til knogler og muskler. bl.a. for at kunne udføre en hensigtsmæssig krops- og ansigtsmassage.
Pris 175,00 kr.

Make-up

Ordet kosmetikos era f græsk oprindelse og betyder pyntekunst. Den egentlige anvendelse af kosmetik kan spores helt tilbage til de gamle ægyptere, som på mange områder er kendt og husket for deres store æstetiske sans.

Pris 150,00 kr.

Manicure & Kosmetisk fodbehandling

Ordet cura stammer fra latin og betyder pleje og behandling. Manus betyder hand og pedis betyder fod.
Ved manicure og pedicure forstås hand- og fodpleje, hvilket omfatter negleplaje og neglens forskønnelse v.h.a. neglelak og polering.
Pris 150,00 kr.