Økonomi

Uddannelsen på Kosmetologskolen er SU godkendt, som eneste private kosmetolog uddannelse.
Der gives supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgift.

Skoleafgift

Når du tilmelder dig uddannelsen hos os, og bliver optage på skolen, skal du betale en undervisningsafgift. Uddannelsen koster kr. 97.500,00

Eleven med opstart den 1 april 2021 – betaler kr. 97.500,00 for uddannelsen, som betales på flg.vis:

A: Ved indmeldelse betales 1. del af undervisningsafgift 8.000,00 kr
B: Ved opkrævning ca. en måneder før uddannelsens start betales 2. del af undervisningsafgift 28.300,00 kr
C: Hver den 1. i måneden i skoleforløbet (12 måneder) 5.100,00 kr

Starter du ikke på uddannelsen, men har indbetalt indmeldelsesafgift, refunderes kr. 14.800,00 af 2. rate af indmeldelsesafgift uden rentetillæg – men ikke 1. rate af undervisningsafgiften.

Eleven med opstart den 1. oktober 2021 – betaler kr. 99.500,00 for uddannelsen, som betales på flg.vis:

A: Ved indmeldelse betales 1. del af undervisningsafgift 10.000,00 kr
B: Ved opkrævning ca. en måneder før uddannelsens start betales 2. del af undervisningsafgift 35.500,00 kr
C: Hver den 1. i måneden i skoleforløbet (12 måneder) 4.500,00 kr

Starter du ikke på uddannelsen, men har indbetalt indmeldelsesafgift, refunderes kr. 18.000,00 af 2. rate af indmeldelsesafgift uden rentetillæg – men ikke 1. rate af undervisningsafgiften.

Finansiering/ Støttemuligheder

Der gives supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgift.
Se mere her.

Der kan i særlige tilfælde bevilges omskoling gennem kommunen

Der kan i særlige tilfælde bevilges omskoling af Jobcentre

Hos “Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte”, under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser er Kosmetologskolen optegnet, som eneste private kosmetolog uddannnelse der er godkendt til SU.

Så snart du er optaget på kosmetologuddannelsen, har du mulighed for at søge SU. Du søger ved at gå på  www.su.dk og derefter klikke på ‘Søg SU i minSU’, hvor du indtaster de fornødne oplysninger. På hjemmesiden for  Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte kan du også få oplysninger om frister, beløbsstørrelser og andre regler.

Du får adgang til minSU med NemID. Du kan få SU fra kvartalet efter, du fylder 18 år.

Du er forpligtet til selv at holde dig orienteret om reglerne. Når du er startet på Kosmetologskolen får du adgang til vores interne elevportal.

Alle behandlinger udføres af studerende fra Skin Care Academy under vejledning af skolens lærere. Behandlingerne i menuen bliver tilgængelige, når de studerende arbejder sig igennem pensum