Om Cidesco

CIDESCO Kosmetologskolen blev startet i 1975 af Dansk Kosmetolog Forening. Målet var at etablere en uddannelse med fagligt indhold, som kunne anerkendes både i Danmark og i udlandet. Uddannelsen er blevet revideret flere gange siden 1975 og er i dag en S.U. anerkendt kosmetolog uddannelse.

Skoleleder er Pernille Bjarnøe.

Skolens målsætning er derfor nu – som dengang – at uddanne de dygtigste kosmetologer i Danmark. Forudsætningerne for at kunne opfylde denne målsætning er, at eleverne undervises af veluddannede og rutinerede lærere samt at de fysiske rammer er i orden, så inventar, apparater m.m. er af bedste standard. Kosmetologi er et fag for livet. Der er mange muligheder og mange retninger at vælge mellem, men uanset om man er helseorienteret eller til make-up skal man for at kunne klare sig i konkurrencen vælge den bedste grunduddannelse!

Skolens kosmetolog uddannelse er SU godkendt.

I uddannelsen er CIDESCO’s pensum intergreret

CIDESCO. Comité International d’Esthetique et de Cosmétologie, er en non-profit organisation for kosmetologer. Den er grundlagt i 1946 og har hovedkontor i Zürich, Schweiz. CIDESCO´s mål er at fremme den kvalitative udvikling af kosmetologfaget på internationalt plan og koordinere professionelle aktiviteter verden over. Siden 1957 har CIDESCO forestået pensum og skoleregler, der er gældende for de internationale CIDESCO kosmetolog skoler i mere end 50 lande verden over. CIDESCO diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

OmCidesco