Om Kosmetologskolen

Kosmetologskolen ligger i København og er Danmarks ældste kosmetologskole. Skolen blev grundlagt i 1974 af Dansk Kosmetolog Forening, med det formål at etablere en uddannelse med højt fagligt indhold, som kunne godkendes både i Danmark og internationalt. Uddannelsen er blevet updateret flere gange siden 1975 og er idag en både SU og CSN berettiget kosmetologuddannelse. Pernille Bjarnøe købte skolen i 1991 og har herefter udviklet Kosmetologskolen til en af Danmarks mest velrenommerede kosmetologskoler. Skolen ejes i dag af koncernen Dermarome.

Uddannelsen på Kosmetologskolen er SU godkendt, som eneste private kosmetolog uddannelse i Danmark. Udover SU’en gives der supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgift. Se evt. SU hjemmeside www.SU.dk.

Om Kosmetologskolen

Kosmetologskolen blev startet i 1975 af Dansk Kosmetolog Forening. Målet var at etablere en uddannelse med fagligt indhold, som kunne anerkendes både i Danmark og i udlandet. Uddannelsen er blevet revideret flere gange siden 1975 og er i dag en S.U. anerkendt kosmetolog uddannelse.

Skoleleder er Louise Tranholm Gylvin

Målsætning

Skolens målsætning er derfor nu – som dengang – at uddanne de dygtigste kosmetologer i Danmark. Forudsætningerne for at kunne opfylde denne målsætning er, at eleverne undervises af veluddannede og rutinerede lærere samt at de fysiske rammer er i orden, så inventar, apparater m.m. er af bedste standard. Kosmetologi er et fag for livet. Der er mange muligheder og mange retninger at vælge mellem, men uanset om man er helseorienteret eller til make-up skal man for at kunne klare sig i konkurrencen, vælge den bedste grunduddannelse!

Skolens kosmetolog uddannelse er SU godkendt..  uddannelsen er CIDESCO’s pensum integreret

CIDESCO. Comité International d’Esthetique et de Cosmétologie, er en non-profit organisation for kosmetologer. Den er grundlagt i 1946 og har hovedkontor i Zürich, Schweiz. CIDESCO´s mål er at fremme den kvalitative udvikling af kosmetologfaget på internationalt plan og koordinere professionelle aktiviteter verden over. Siden 1957 har CIDESCO forestået pensum og skoleregler, der er gældende for de internationale CIDESCO kosmetolog skoler i mere end 50 lande verden over. CIDESCO diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

Dermarome

Kosmetologskolen indgår siden august 2020 i koncernen Dermanordic som satser stort på kosmetologuddannelser med høj faglig kvalitet i hele Norden og i koncernen indgår også kosmetologskolerne Hudpleieakademiet i Oslo og Elisabethskolan i Stockholm.

Vores strategiske mål er at kunne udbyde professionelle kosmetologuddannelser i hele Norden. Vi som koncern satser stor på det professionelle hudplejemarked hvor viden og eksaminerede  kosmetologer med høje kompetancer  står for en vigtig del. Med opkøbet af Kosmetologskolen kan vi nu tilbyde over 250 professionelt uddannede og eksaminerede kosmetologer hvert år i både København, Stockholm og Oslo, hvilket vi er meget stolte af.” Henning Nielsen Komcernchef Dermanordic.

” Jeg er vældig stolt af  Kosmetologskolen og hvordan skolen er vokset til at blive Danmarks førende Kosmetologskole. Det føles godt og trygt at give stafetten videre til Dermarome, Nordens ledende agentur inden for skønhed og professionel hudpleje, og som har høj kompetence og mange års erfaring  med at drive Kosmetolog skoler. Det bliver spændende at følge skolen fremover. “ Pernille Bjarnøe.

Produktserier

Skolen understreger vigtigheden af ​​at bruge kendte mærker i undervisningen. Dette skyldes, at flere af de velkendte produktserier har betydelig forskning som grundlag for deres produktudvikling. De studerende får derfor et godt kendskab til højt anerkendte produkter. Samtidig er det en stor fordel for de studerende, at de har erfaring med brugen af ​​de mest anvendte produktserier, når de går ud i arbejdslivet. Kosmetologskolen bruger derfor disse kvalitetsserier i sin undervisning

Priori

Elemis

bareMinerals

Samarbejde

Skolen samarbejder med anerkendte produktleverandører, klinikker.

Gode samarbejdspartnere er essentielt i elevens videre karrieremuligheder i branchen.

Alle behandlinger udføres af studerende fra Skin Care Academy under vejledning af skolens lærere. Behandlingerne i menuen bliver tilgængelige, når de studerende arbejder sig igennem pensum